Diplomacy 3 - Disabling Shields

Any questions, tips, or cool solutions to the tactical puzzels
Fri Oct 16, 2015 2:48 pm

  • Post your questions / hints about this puzzle here. No complete solutions please!
    ____________________
    Google Pixel - Android 7.1
    stefan
     
    Posts: 486
    Joined: Tue Oct 06, 2015 12:47 pm

Sat Oct 17, 2015 9:01 pm

  • Can't toggle anything in the funding column in this map. Is this a bug?

    Seems like the obvious solution would be to fund our allies. But I have no mines, no means of getting mines and therfore no means of getting the 20 Neptunium. I also have no way to interact with the opponent as they will get to the base before me.

    So either I'm stuck or it's bugged.
    ucross
     
    Posts: 21
    Joined: Sat Oct 17, 2015 8:32 pm

Sat Oct 17, 2015 9:52 pm

  • No funding required.

    There's another way to have your friend start production again. As the in-game hint suggests, they would need to have a generator. Maybe you have one for them?
    ____________________
    Google Pixel - Android 7.1
    stefan
     
    Posts: 486
    Joined: Tue Oct 06, 2015 12:47 pm

Thu Oct 22, 2015 6:38 am

  • I'm trying to complete all the tactical puzzles before I try a real game, and I'm on Diplomacy 3. It's says to fund my ally and I opened up the Intelligence Report panel and it won't let me find him. What do I do?
    wachini
     
    Posts: 1
    Joined: Thu Oct 22, 2015 6:25 am

Thu Oct 22, 2015 8:14 am

  • Im still confused on what to do...
    chanceworth
     
    Posts: 1
    Joined: Thu Oct 22, 2015 8:09 am

Thu Oct 22, 2015 9:12 am

  • Ran into the same issue as ucross: The in-game hint is wrong, it specifically refers to the buttons in the Funding column (which don't exist). The actual solution (as @stefan hinted) doesn't involve this though.

    Anyone else reading this: ignore the in-game hint, just read stefan's message above.

    FWIW (devs), I'm seeing this on the iPad version in the US; and the version # is 420.
    jnikolai
     
    Posts: 1
    Joined: Thu Oct 22, 2015 8:51 am

Thu Oct 22, 2015 10:02 am

  • wachini wrote:I'm trying to complete all the tactical puzzles before I try a real game, and I'm on Diplomacy 3. It's says to fund my ally and I opened up the Intelligence Report panel and it won't let me find him. What do I do?


    Admittedly I've not worked this far into the puzzles. That said, are you at least 20 NP ahead of said ally?
    User avatar
    toekneegee
     
    Posts: 48
    Joined: Thu Oct 15, 2015 5:06 am

Thu Oct 22, 2015 10:11 am

  • You're not seeing this hint in this puzzle?
    Attachments
    Screenshot_20151022-201159[1].png
    Screenshot_20151022-201159[1].png (468.45 KiB) Viewed 3326 times
    ____________________
    Google Pixel - Android 7.1
    stefan
     
    Posts: 486
    Joined: Tue Oct 06, 2015 12:47 pm

Thu Oct 22, 2015 10:17 am

  • wachini wrote:I'm trying to complete all the tactical puzzles before I try a real game, and I'm on Diplomacy 3. It's says to fund my ally and I opened up the Intelligence Report panel and it won't let me find him. What do I do?

    Hi there, I moved your question to the dedicated Diplomacy 3 discussion topic. It's possible that there's a bug where the wrong hint is displayed.

    Can those affected send an e-mail from within the game, so that the devs will know on which OS and app version this happens? Thanks!
    ____________________
    Google Pixel - Android 7.1
    stefan
     
    Posts: 486
    Joined: Tue Oct 06, 2015 12:47 pm

Mon Oct 26, 2015 8:57 am

  • Ok, I'm seeing that now and the hint is now absent.

    I guess this was fixed in the last version (though there currently is no hint).
    ucross
     
    Posts: 21
    Joined: Sat Oct 17, 2015 8:32 pm



Return to Tactical puzzles




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
cron