Specialists 2 - Hiring Specialists

Any questions, tips, or cool solutions to the tactical puzzels

  • The instructions tell you about specialists and how to hire them. If you hire a specialist then he sits idle in the station the queen is until you instruct him to do something. Are you telling your specialist to move or just leaving him sitting there?
    Champinoman
     
    Posts: 276
    Joined: Tue Feb 17, 2015 2:07 pm


  • Can anybody help me out on this??? PM me of possible! It's driving me nuts!
    sarath chandra j
     
    Posts: 1
    Joined: Fri Oct 16, 2015 2:46 am


  • I also got stuck on this and agree with the previous points about the UI making it tricky to work out what you need to do!

    When dragging your drillers to attack an enemy location, just underneath the dial to increase the number to send, there is an icon for the specialist you hired - see screenshot below! You need to tap on the specialist icon to "load" them onto your sub (the icon moves to the right hand panel once you do this). You can then proceed as normal.....

    Image
    jaytay
     
    Posts: 1
    Joined: Fri Oct 16, 2015 6:14 am


  • **SPOILERS BEYOND THIS POINT**

    Use the Saboteur and send him to the opposing base. His sub will intercept the incoming enemy sub and will do what his description stated.
    Playing friendly-knifey-stabby with 9 other mates under the sea... the pressure kills.
    mrhax
     
    Posts: 27
    Joined: Fri Oct 16, 2015 6:57 am


  • Can someone help with the level? I tried every option but nothing is working. Please, am i doing anything wrong?
    greenmagnet
     
    Posts: 1
    Joined: Fri Oct 16, 2015 7:45 am


  • I am starting to wonder if there is a bug.
    I have gone back and tried this multiple times on iOS and it seems like it is inconsistent with actually doing sub-to-sub.
    More than a few times my sub just goes right past their sub and I loose instantly.
    This one really is not that much of a puzzle and is mostly self explanatory, yet many people (including myself) have issues.

    The only consistent way I have managed to actually get sub-to-sub to trigger is by selecting the enemy sub.
    ninjonxb
     
    Posts: 3
    Joined: Thu Oct 15, 2015 6:48 pm


  • Hey guys some help? I DO use the saboteurs and load them correctly but still lose. This is annoying can someone help?

    Edit: I figured t out but in the end it's the overall interface that makes this so difficult.
    arismac
     
    Posts: 1
    Joined: Sun Oct 18, 2015 5:39 am


  • ninjonxb wrote:I am starting to wonder if there is a bug.
    I have gone back and tried this multiple times on iOS and it seems like it is inconsistent with actually doing sub-to-sub.
    More than a few times my sub just goes right past their sub and I loose instantly.
    This one really is not that much of a puzzle and is mostly self explanatory, yet many people (including myself) have issues.

    The only consistent way I have managed to actually get sub-to-sub to trigger is by selecting the enemy sub.
    Can you send me a PM with the exact steps you're taking?

    arismac wrote:Hey guys some help? I DO use the saboteurs and load them correctly but still lose. This is annoying can someone help?

    Edit: I figured t out but in the end it's the overall interface that makes this so difficult.
    Can you send me a PM saying what in the interface makes this difficult? I'd like to check if something wrong, or if this is just the interface you need to get used to. ;)
    ____________________
    Google Pixel - Android 7.1
    stefan
     
    Posts: 486
    Joined: Tue Oct 06, 2015 12:47 pm


  • How do you activate these things..
    pinkdragon
     
    Posts: 1
    Joined: Tue Oct 20, 2015 11:31 am


  • Can someone help me, I still don't grasp the concept.
    carcinogenicowl
     
    Posts: 1
    Joined: Thu Oct 22, 2015 5:59 am

PreviousNext


Return to Tactical puzzles




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest